Wie ben ik?

Ik ben Marja Spiering. Sinds een aantal jaar heb ik mijn hart verloren aan fotografie. Ik vind het heerlijk om met mijn camera door een natuurgebied of polder te struinen en van alles wat voor mijn lens komt te fotograferen. Vogels en wildlife hebben daarbij mijn voorkeur, maar ik kan ook genieten van mooie landschappen en zonsop- en ondergangen.

Ik ben een vaste fotograaf voor het hoogheemraadschap van Rijnland. Hiervoor fotografeer ik veel evenementen, ondertekeningen en voor het Rijnland Magazine.

Hiernaast ben ik in 2019 begonnen met het aanbieden van fotografie workshops vanuit een sloep, genaamd FotoBootje.

Ik fotografeer met een Canon 7D II en een Canon 6D en maak daarbij gebruik van een Sigma art 18 - 35 1.8 voor landschap en sterren fotografie, een Canon 24-70 2.8 lens voor landschappen en als walk around, en voor de wildlife en hondenfotografie gebruik ik de Canon 70 - 200 2.8 lens al dan niet met een 1.4 extender. 

Hiernaast heb ik ook nog een Panasonic G7 voor als ik geen zin heb om met een zware camera te sjouwen maar toch wel iets bij me wil hebben om foto’s te maken. 

Op deze website wil ik mijn foto’s laten zien. Mocht u interesse hebben in een van mijn foto’s dan kunt u contact opnemen via het contact formulier. 

Tevens ben ik beschikbaar voor een photoshoot van uw hond. Zie hiervoor Photoshoot hondenfotografie


© Eyes of Holland